ΘΕΜΑΤΑ Δ.Σ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Επιστολή, του Ανθ/μου Συρσύρη Φωτίου προς την ΕΑΥΝΗ

Επιστολή,
του Ανθ/μου Συρσύρη Φωτίου,

προς,
την, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας 

παρακαλώ όπως δεχτείτε την παρούσα, με την οποία θέλω να εκφράσω την βαθιά ικανοποίηση και την αισιοδοξία που κατακλύστηκα, κατόπιν της διενέργειας του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26/03/2016 με την σύγκλιση των πολιτικών και των αρχόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης του Ν. Ημαθίας, με αφορμή την αντιμετώπιση του πολυδιάστατου και τεράστιου θέματος του προσφυγικού.

Δεν θυμάμαι από την μέχρι τώρα πορεία μου, στο Σώμα, πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο να διοργανώσει μια τέτοια συνάντηση με όλους τους αρμόδιους φορείς και να επιτύχει στο μέγιστο βαθμό.
Κε Πρόεδρε, κε Γεν. Γραμματέα, αγαπητό Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την δουλειά σας και για τις σχέσεις που έχετε οικοδομήσει με κύριο μέλημα την αντιμετώπιση των εργασιακών μας προβλημάτων και την στήριξη όλων των υπολοίπων στο δύσκολο έργο μας. Στη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία σας, αισθάνθηκα βαθιά ικανοποιημένος, λαμβάνοντας υπόψη, ότι αν και Σαββατόβραδο ενός εθνικά εορταστικού τριημέρου, ήταν παρόντες και οι τρεις Δήμαρχοι του Νομού Ημαθίας και ο Βουλευτής Επικρατείας και πρόεδρος ΔΗΜΑΡ κ. Θεοχαρόπουλος, αποδεικνύοντας κατά αυτό τον τρόπο ότι το πρόβλημα του προσφυγικού είναι μέγιστο και ενδιαφέρονται, τόσο για την αντιμετώπιση του όσο και για την στήριξη της αποστολής μας.
Στους δύσκολους αυτούς καιρούς ο Έλληνας αστυνομικός το έχει ανάγκη, να είναι στο πλευρό του όλοι οι φορείς και να τον ενθαρρύνουν να συνεχίσει να εργάζεται για την ισορροπία στην κοινωνία που βάλλεται και οι παραπάνω το απέδειξαν έμπρακτα με την παρουσία τους και τις τοποθετήσεις τους.
Για τους υπόλοιπους που προσκλήθηκαν και δεν ήρθαν, δεν έχω να σχολιάσω κάτι, προς το παρόν αδιάφορο μου είναι. Η αίσθηση της ικανοποίησης είναι πολύ μεγάλη που επισκιάζει την απουσία τους μιας και το ποιοι ενδιαφέρονται πραγματικά το έδειξαν.
Θέλω να σας συγχαρώ για τους αγώνες σας, είναι η απόδειξη ότι παρακολουθείτε στενά το καθετί και προσπαθείτε για το καλύτερο.
Η παρουσία του Δ/ντή Αστυνομίας Ημαθίας, επίσης καθοριστική, απέδειξε με την παρουσία του και τα λεγόμενα του ότι είναι εκεί μπροστά και μάχεται με όλες τις δυνάμεις του… Τι άλλο να θέλει ένας εργαζόμενος, όταν ο προϊστάμενος του, δείχνει το παράδειγμα…;;;
Αγαπητό Δ.Σ. της ΕΑΥΝΗ, εύστοχη η πρόσκληση των μέσω ενημέρωσης στη κρίσιμη αυτή συνάντηση και συντάσσομαι με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου κου ΚΑΡΟΛΙΔΗ…. Είναι επιτακτική ανάγκη της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης και πρέπει να αποτελεί αίτημα μας…. Η παραπληροφόρηση και η φημολογία δεν εξυπηρετεί σε τίποτα, παρά μόνο πυροδοτεί καταστάσεις οι οποίες αυτόν τον καιρό είναι πολύ ευαίσθητες. Πρέπει να επιδιώκουμε και να δώσουμε χώρο στην έγκριτη δημοσιογραφία και ενημέρωση (σχετ. σχόλιο στο διαδικτυακό μου προφιλ με τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 25/03/2016 στην Αγ. Βαρβάρα Ημαθίας).
Προσωπικά καλύφθηκα απόλυτα από αυτήν την ενέργεια σας και με γέμισε θάρρος και αισιοδοξία, που σημειωτέον επαναλαμβάνω δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει και να έχει τέτοια απήχηση… Συνεχίστε το έργο σας για το καλό όλων των συναδέλφων, οικοδομείτε σχέσεις (το δανείζομαι από λόγια του Προέδρου της Δημοκρατίας), για το κοινωνικό καλό. Πολλά μπράβο σε όσους προσήλθαν αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον τους για τον τόπο… Εννοείται και όσοι απέστειλαν επιστολή γνωρίζοντας μας τους λόγους που δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες… 

Σας ευχαριστώ πολύ για ότι κάνετε
Με εκτίμηση
Συρσύρης Φώτιος
Βέροια 27/03/2016

Διαβάστηκε 1026 φορές
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Newsletter

Έγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…