ΘΕΜΑΤΑ Δ.Σ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοίνωση

                                                                                                                                                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Σημερα η αστυνομική οικογένεια της Ημαθίας πενθεί ! Εντελώς απροσδόκητα χάσαμε απο κοντά μας ενα φίλο , ενα συναδερφο ,έναν εξαίρετο άνθρωπο! Ο Αντώνης Αλιτζανιδης την 8/8/2017 σε ηλικία 52 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή μεσα στο περιπολικό της υπηρεσίας του, με το οποίο τόσα χρονια εκτελούσε τα καθήκοντα του με ζήλο και αυταπάρνηση ! 

Επι 23 κ πλεον έτη ο συνάδερφος μας πρόσφερε τα μέγιστα στην υπηρεσία, στην τοπική κοινωνία της Ημαθίας, στη σύζυγο και τα δυο του τέκνα ! 

Εμεις οι συναδερφοι του και οι φίλοι του απο αυριο θα συνεχίζουμε να στεκόμαστε διπλα στην οικογένεια του ηθικά κ υλικά με όσα μεσα διαθέτουμε ! 

Εσεις κύριε υπουργέ, μετα τα θερμά συλλυπητήρια, παρακαλούμε πολυ μην παραλείψετε να πειτε στην σύζυγο του θανόντος συναδερφου μας, κοιτωντας την στα μάτια πως δεν δικαιούται σύνταξη για πανω απο τρια χρονια, γιατι ο Αντώνης δεν επέλεξε να αποβιώσει μετα τα 55 έτη της ηλικίας του! 

Τα θερμότερα συλλυπητήρια στην σύζυγο και τα τέκνα του συναδέλφου μας ...

Καλο παράδεισο Αντωνη!

Διαβάστηκε 2489 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Αύγουστος 2017 05:48
Ετικέτες
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Newsletter

Έγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…