Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Ημαθίας με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Την 22/02/2020, είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. ΤΣΟΥΒΆΛΑ Κωνσταντίνο, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας Αντιστράτηγο κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο.

Για πολλοστή φορά, και δοθείσης της ευκαιρίας, αναπτύξαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδερφοι μας στο Νομό Ημαθίας, όπως η αντικατάσταση του απαρχαιωμένου μηχανοκίνητου στόλου, η συνεχής καταπόνηση του προσωπικού με τις μετακινήσεις σε μέτρα ασφάλειας τροχαίας και τάξης, καθώς και η λειψανδρία των αστυνομικών υπηρεσιών. Εκτενή συζήτηση έγινε παρουσία και του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας κ. ΚΟΥΓΚΑ Διονυσίου για την μεταστέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας σε ιδιόκτητο οικόπεδο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, λαμβάνοντας υπόψη πως αμφότεροι, πολιτική και φυσική ηγεσία, έδειξαν ενδιαφέρον στα θέματα που αναπτύξαμε, με σκοπό την επίλυση τους το ταχύτερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Τέλος, ο κ. Γενικός Γραμματέας συνεχάρη τους άνδρεας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για το έργο τους, ζητώντας ο ίδιος να φωτογραφηθεί μαζί τους.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Newsletter

Έγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…