Συνάντηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τ.Δ. Ημαθίας με την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Μαρία ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Βέροια, 10 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ :    «Συνάντηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τ.Δ. Ημαθίας με την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Μαρία ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ».

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Ημαθίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ Γεώργιο και τον Ταμία ΠΙΠΙΛΑ Θωμά, συναντήθηκε την 06-10-2017 με την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Μαρία ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θερμό κλίμα, ενδεικτικό των σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την επικείμενη 3η Συνδιάσκεψη Εθνικών Τμημάτων Βαλκανίων και Αδριατικής που θα διεξαχθεί στη Βέροια το τριήμερο 13-15 Οκτωβρίου 2017, όπου προσκλήθηκε να παραστεί ως τιμώμενο πρόσωπο.

Η κ. Υφυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αναγνωρίζοντας το σημαντικό πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της Ένωσης και ευχήθηκε καλή δύναμη για την επιτυχία της προαναφερόμενης Συνδιάσκεψης, δηλώνοντας παράλληλα τη στήριξή της, προσβλέποντας στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Αστυνομίας και πολιτών.

 

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Ο Πρόεδρος                                                 Η Γεν. Γραμματέας       

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεώργιος                              ΜΠΑΚΟΛΑ Μαλαματή

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 11:59
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Newsletter

Έγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…