Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Προσφορά εκμάθησης Αγγλικών, Η/Υ & Νοηματικής με αναγνωρισμένα πτυχία από τον ΑΣΕΠ για εσάς και τα μέλη των οικογενειών σας.

Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης) λόγω της αγάπης προς την αστυνομική οικογένεια και θέλοντας να προσφέρει σ΄ αυτήν την οικονομική συγκυρία της πατρίδος μας ένα δώρο προς τους ένστολους και τις οικογένειες τους ανακοινώνει ότι ξεκινάνε τα εξής προγράμματα με ειδικές τιμές για τους αστυνομικούς και τα μέλη των οικογενειών τους:

  • Επιδοτούμενα μαθήματα Αγγλικών και Πληροφορικής

Ταχύρρυθμα τμήματα (2 μήνες περίπου) για την απόκτηση πτυχίου Αγγλικών Β2 , C2 αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ του φορέα Tie και 30 ή 70 ώρες για την απόκτηση πτυχίου i-skills της Πληροφορικής με ισχύ εφόρου ζωής.

  • Δωρεάν βιβλία
  • Δωρεάν τηλεκατάρτιση
  • Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό(test προσομοίωσης, εργασίες κ.λ.π.)
  • Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σ΄ όσους υστερούν

Τιμές : Αγγλικά 270€ μαζί με τα παράβολα εξετάσεων

           Πληροφορική : 45€ μαζί με τα παράβολα εξετάσεων

 

  • Επιδοτούμενα μαθήματα Ρωσικών και Γερμανικών

Ταχύρρυθμα τμήματα (6 μήνες περίπου) για αρχάριους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο εξωτερικό. Στο τέλος δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης και όσοι επιθυμούν μπορούν να δώσουν εξετάσεις

Τιμή: 400€

 

  • Επιδοτούμενα πρόγραμμα Νοηματικής

Σε συνεργασία με το Κέντρο Νοηματικής Θεσσαλονίκης (ΚΕΝΓ) διάρκειας 4 (τεσσάρων κύκλων) κάθε κύκλος 4 μήνες. Μετά το τέλος κάθε κύκλου θα δίνονται βεβαιώσεις παρακολούθησης και στο τέλος η δυνατότητα απόκτησης επάρκειας.

Τιμή :280€

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Newsletter

Έγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…