Δελτίο τύπου για την κοπή πίτας της ΕΑΥΝΗ

                                                                                                                              Βέροια, 05 Φεβρουαρίου 2023
                                                                                                                                             Αρ. Πρωτ : 5/2023                                            

                                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         Το Σάββατο 04/02/2023 πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης μας στην ασφυκτικά από κόσμο
αίθουσα του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης Voice. Η προσέλευση των μελών μας και των φίλων της Ένωσης, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
       Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων
κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος, ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Θεσπρωτίας και μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Αντρέας, η νομική σύμβουλος της Ένωσης μας κα ΔΕΛΛΗΓΙΑΝΝΗ Έλλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ Κωνσταντίνος, ο Υφυπουργός Οικονομικών ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Απόστολος, Βουλευτής Ημαθίας με τη ΝΔ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ Αναστάσιος, ο Βουλευτής Ημαθίας με τη ΝΔ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Λάζαρος, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. ΒΟΡΓΙΑΤΖΙΔΗΣ Κωνσταντίνος, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ Νικόλαος, ο Υποστράτηγος Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ Δημήτριος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Ταξίαρχος κ. ΑΔΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος, η Διοικήτρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος  Αστυνομική Υποδιευθύντρια κα ΓΑΙΤΑΝΙΔΟΥ Σοφία , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ ΜΠΙΚΑΣ Γεώργιος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας κ. ΝΕΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Απόστολος, ο Πρόεδρος Κονσερβοποιών Ελλάδος κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Κωνσταντίνος συνοδευόμενος από την κόρη του και Υποψήφια Βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, κα. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ολυμπία, Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βέροιας κ. ΠΛΙΟΓΚΑΣ Ηλίας, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Βέροιας κ.  ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Καλλίστρατος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Βέροιας κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας κ. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Στέργιος, ο πρώην Βουλευτής Ημαθίας και Υποψήφιος
Δήμαρχος Βέροιας κ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ Μιχάλης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κ. ΚΟΡΩΝΑΣ Θεόφιλος, Ο πρόεδρος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Βέροιας κ. ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ Κωνσταντίνος, καθώς και δεκάδες εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του Νομού Ημαθίας.
       Είχαμε την τιμή και την ευλογία την καθιερωμένη βασιλόπιτα μας, πρωινές ώρες της ιδίας, να την ευλογήσει ο Γέροντας Γαβριήλ , ηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ εν Ευβοία, ο οποίος συνόδευε την Αγία Κάρα του Οσίου Δαυίδ, την οποία και αφού κόψαμε μοιράστηκε σε όλες της υπηρεσίες του Νομού.
       Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ένωση αποφάσισε να απονείμει τιμητικές πλακέτες σε ιδιώτες και φορείς, για την διαχρονικά ανιδιοτελή προσφορά τους στην Ένωση μας και τα μέλη μας. Τις πλακέτες παρέλαβαν ο πρόεδρος του Ομίλου επιχειρήσεων Κρουστάλλη κ. Κρουστάλλης Ευάγγελος, η πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Βέροιας κα. Πλιάτσικα Τσιπουρίδου Αθηναϊδα, ο ιδιοκτήτης εταιρείας ΙΕΠΥΑ κ. Μπαλτατζίδης Αριστείδης, καθώς και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς» κ. Καγκελίδης Αντώνιος.
       Με απόφαση του ΔΣ αποφασίστηκε να απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στην ομάδα πρόληψης και καταστολής εγκληματικότητας η οποία ήταν η πρώτη συσταθείσα σε ολόκληρη τη Χώρα πριν από 25 έτη, τα αποτελέσματα και η αποδοτικότητα της οποίας αποτέλεσε αφορμή για την εφαρμογή αυτού του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα. Την πλακέτα παρέλαβαν οι επικεφαλής της πρώτης και της σημερινής συστάσεως της κ.κ. Συμεωνίδης Στέφανος και Γεωργούλας Δημήτριος αντίστοιχα.
       Κατά τους σύντομους χαιρετισμούς τους ο Υφυπουργός Οικονομικών, οι βουλευτές  του Νομού Ημαθίας, ο Υποστράτηγος κ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Δημήτριος καθώς και ο Διευθυντής της ΔΑ Ημαθίας εξήραν τις διαχρονικές προσπάθειες των αστυνομικών μελών μας για την εξασφάλιση τουαγαθού της ασφάλειας του πολίτη στο Νομό Ημαθίας. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του προέδρου του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ κ. Μαυραγάνη Χρήστου ο οποίος έκανε λόγο και απευθύνθηκε στους φορείς για την πάγια διεκδίκηση του συνδικαλιστικού μας κινήματος , την έμπρακτη αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος μας, αποσπώντας το χειροκρότημα της κατάμεστης αίθουσας.

       Οι τυχεροί λαχνοί της λαχειοφόρου αγοράς θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική σελίδα της Ένωσης μας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Newsletter

Έγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…