Δελτίο τύπου - τακτικές μεταθέσεις Αστυνομικών 2021

 

 

                                                                                                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

   Σήμερα, 30/01/2021, επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι μας, με την ανακοίνωση των θέσεων τακτικών μεταθέσεων αστυνομικών 2021. Το κοντέρ έγραψε -0- για το χαμηλόβαθμο προσωπικό. 

   Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση περί ιδρύσεως νέων αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες θα επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, δηλώνουμε τα εξής: 

  Η Ένωση μας τοποθετήθηκε δημόσια κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο 2020 παρουσία τοπικών φορέων και βουλευτών του Νομού Ημαθίας και η θέση μας ήταν ξεκάθαρη. Είναι καθολική απαίτηση όλων μας να ενισχυθεί η αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας ΟΧΙ όμως με τις υπάρχουσες δυνάμεις.

  Για τούτο λόγο, την 01/08/2020 αποστείλαμε αίτημα στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, προκειμένου να ενισχυθεί ο Νομός μας με ανθρώπινο δυναμικό και να μπορούμε να επανδρώσουμε τις νέες δράσεις (ΟΠΚΈ ΔΙΑΣ) της περιοχής της Αλεξάνδρειας. Αντ’ αυτού σήμερα διαπιστώνουμε πως είμαστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές. 

 Η προσμένουσα ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό είναι μηδενική και οι νέες δράσεις επανδρώθηκαν από ιδίες δυνάμεις. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να διασαλεύεται η εργασιακή γαλήνη όλων των υπηρετούντων και των υπηρεσιών του Νομού, απ’ τη Νάουσα έως και το Πλατύ Ημαθίας. Η μία υπηρεσία ενισχύει την άλλη και στο τέλος όλοι αδυνατούν να χορηγήσουν και τις αυτονόητες ημερήσιες αναπαύσεις.

 Ως πότε θα κάνουμε τα πάντα και παντού; Ως πότε θα δουλεύουμε ακατάπαυστα χωρίς άδειες και ημερήσιες αναπαύσεις; Ως πότε θα περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τι δουλεύουμε την επόμενη μέρα; 

 Κύριο μέλημα μας είναι οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας να είναι πλήρως επανδρωμένες και για να παρέχουν στο έπακρο το αγαθό της ασφάλειας στους πολίτες αλλά και να μπορούν να διασφαλίσουν τα κατοχυρωμένα δικαιώματα των μελών μας.

 Είμαστε ενάντια στον κατακερματισμό των υπηρεσιών και αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των μελών μας.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Newsletter

Έγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…