Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εξιχνιάσεις κλοπών από το Τ.Α. Αλεξάνδρειας.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 33 και 55 ετών, για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα τον περασμένο Δεκέμβριο καθώς και τον Δεκέμβριο του 2016 σε περιοχή της Ημαθίας, ο 33χρονος με άγνωστο συνεργό του, διέρρηξαν τα γραφεία τοπικού συλλόγου και αφαίρεσαν ηχεία, μέρος των οποίων πούλησε στον 55χρονο. Στην κατοχή του 55χρονου εντοπίστηκαν τα κλεμμένα αντικείμενα και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονης ημεδαπής και 37χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα το μεσημέρι της 9ης Φεβρουαρίου 2019 σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσαν από κατάστημα με τη μέθοδο της απασχόλησης το πορτοφόλι 41χρονης, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…